Gault Millau

Gault Millau Grote Keuken

Organisaties

Catering Awards

 

Op 18 maart 2020 zullen voor de vierde keer de Gault&Millau Catering Awards worden uitgereikt aan bedrijven die rond specifieke thema’s een betekenisvolle en inspirerende inspanning geleverd hebben.

Voor het eerst wordt ook event catering mee opgenomen en zullen er awards uitgereikt worden binnen 3 categorieën: 

1) Grootkeuken Awards
2) Event Catering Awards
3) Catering Chef of the Year Award

Gault&Millau Catering Awards 2020

1. Grootkeuken Awards

De Gault&Millau Catering Awards worden uitgereikt aan een onderneming of instelling die in een bepaald domein of thema bijzondere en structurele inspanningen levert waardoor deze als voorbeeld voor de sector kunnen gelden.
 
Hieronder vindt u per Thema/Award enkele vragen.

Award 1 : Relatie met de klant
Award 2 : Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
Award 3 : Gezondheid en Nutritionele Aspecten
Award 4 : Innovatie & Originaliteit 
Award 5 : Waste Management

Beantwoord deze vragen zo duidelijk mogelijk. Ze helpen u om mee te dingen naar een Gault&Millau Catering Award 2020. Zo maakt uw bedrijf of instelling kans om voor al die geleverde inspanningen met een Award publiek erkend te worden. U kan per award ook een bijlage toevoegen (in Word, Excel of PDF) om uw deelname te staven. Inschrijven kan tot 15/02/2020.
 
Mocht u zelf nog vragen hebben, dan kan u deze steeds stellen via info@gmcateringawards.be

2. Event Catering Awards

Event cateraars kunnen via info@gmcateringawards.be een aanvraag doen om genomineerd te worden voor een van onderstaande awards. Vervolgens krijgt u een aantal richtlijnen en vragen die u moeten helpen om een kort dossier samen te stellen. Dit dossier omvat onder meer een beschrijving en motivatie van uw project, enkele objectieve cijfers, fotomateriaal, filmpje,... Gault&Millau evalueert deze dossiers en kan desgewenst meer informatie opvragen. De beste dossiers worden bekroond met een award in de volgende categorieën:
 
1.      Innovative catering concept of the year - Creativiteit / inventiviteit Award: de meest opvallende, creatieve of innovatieve cateraar of catering concept. 
2.      Healthy caterer of the year  - Gezondheid / Green Award: de cateraar of het event/project waarbij extra aandacht besteed werd aan gezondheid (groenten en fruit, speciale diëten, variatie, gezonde voedingsstoffen... etc.).
3.      Catering event of the year: Event of project dat als referentie project opgegeven wordt door de betreffende event cateraar. Kan zowel B-B als B-C zijn. Cateraars mogen 1 dossier/event indienen dat plaatsgevonden heeft in 2019.
 
Inschrijven kan tot 28/02/2020.
 
Mocht u zelf nog vragen hebben, dan kan u deze steeds stellen via info@gmcateringawards.be.

3. Catering Chef of the Year Award

Tijdens deze kookwedstrijd gaat een professionele jury op zoek naar het beste catering gerecht gemaakt door 10 event catering chefs. Voorafgaand aan ‘the night of the catering’ (18/03/20) zullen de deelnemers 2 gerechten maken: 1 gerecht volgens vooraf bepaalde criteria (afgelijnd) en 1 gerecht met een zgn. verrassingsbox. Op basis van deze gerechten en de wedstrijdvoorwaarden zal de jury een event catering chef of the year kiezen. 
 
De voorselectie van Cateraars gebeurt o.a op basis van volgende criteria;

  • Professionele Belgische cateraar; (bewijs keuring FAVV, RSZ storting en GKS aansluiting)
  • Cateraar is toonaangevend binnen zijn/haar regio of vakdomein en biedt hoogwaardige kwaliteit van F&B aan
  • Onderscheidend op het gebied van kwaliteit, authenticiteit, innovatie
  • Eigen productiekeuken en minimaal 3 fulltimers op de payroll (inclusief zaakvoerders) 
  • minimale omzet van €1.000.000 waarvan meerderheid op niet-eigen locaties  
  • Bestaat minimaal 3 jaar 
  • 1 à 3 geschreven referenties van klanten die onderschrijven waarom de betreffende cateraar voor deze wedstrijd zou moeten geselecteerd worden 
  • geschreven motivatie waarom betreffende cateraar wil deelnemen aan deze wedstrijd  
Om u aan te melden voor deze wedstrijd kan u het selectie -en wedstrijdformulier aanvragen via info@gmcateringawards.be.   
 
Aanmelden kan tot 31/01/20

Save the Date: 18 Maart 2020

Wij organiseren dan de Night of the Catering waar we de winnaars van de Catering Awards 2020 bekend maken.

Partners