Gault Millau

Gault Millau Grote Keuken

Organisaties

Catering Awards 2020

De Gault&Millau Catering Awards 2020

Op 27 augustus 2020 zullen voor de vierde keer de Gault&Millau Catering Awards worden uitgereikt aan bedrijven die rond specifieke thema’s een betekenisvolle en inspirerende inspanning geleverd hebben. Save the date! 

Registreren voor de Night of the Catering

Inschrijven voor de Awards (inschrijven kan tot 20/02/2020)

 

   

3 categorieën Awards

Voor het eerst wordt ook event catering mee opgenomen en zullen er awards uitgereikt worden binnen 3 categorieën: 

1) Grootkeuken Awards

De Gault&Millau Catering Awards worden uitgereikt aan een onderneming of instelling die in een bepaald domein of thema bijzondere en structurele inspanningen levert waardoor deze als voorbeeld voor de sector kunnen gelden.

Inschrijven voor de Awards

2) Event Catering Awards

Event cateraars kunnen via info@gmcateringawards.be een aanvraag doen om genomineerd te worden voor een van onderstaande awards. Vervolgens krijgt u een aantal richtlijnen en vragen die u moeten helpen om een kort dossier samen te stellen. Dit dossier omvat onder meer een beschrijving en motivatie van uw project, enkele objectieve cijfers, fotomateriaal, filmpje,... Gault&Millau evalueert deze dossiers en kan desgewenst meer informatie opvragen.

Inschrijven voor de Awards


3) Catering Chef of the Year Award

Tijdens een kookwedstrijd gaat een professionele jury op zoek naar het beste catering gerecht gemaakt door 10 event catering chefs. Voorafgaand aan ‘the night of the catering’ (18/03/20) zullen de deelnemers 2 gerechten maken: 1 gerecht volgens vooraf bepaalde criteria (afgelijnd) en 1 gerecht met een zgn. verrassingsbox. Op basis van deze gerechten en de wedstrijdvoorwaarden zal de jury een event catering chef of the year kiezen. 

Inschrijven voor de Awards
 

     

Related articles

Partners