Gault Millau

Gault Millau Grote Keuken

Organisaties

De troeven van Meco

Hygiëne, stiptheid en service: grote troeven van Meco in Oostende en Charleroi

Onze sterkte is dat wij een familiebedrijf zijn,” aldus Niek Van Steenkiste van Meco. “Wij leveren zowel vlees, vis, groenten in rauwe vorm, als maaltijdcomponenten of als gerechten klaar om te serveren. Meco is FSSC gecertificeerd, we zijn erkend voor halal, biologische en vegetarische producten.” In 2012 werden de ateliers van 1.000 m2 naar 7.500 m2 vergroot. Bij Meco werken meer dan 100 mensen. Alles wordt in eigen atelier gemaakt en wekelijks verdeelt Meco 100 ton voedingsproducten doorheen het hele land.
“Belangrijk voor ons is de voortdurende zoektocht naar innovatie: zoals bijvoorbeeld het produceren van aangepaste voeding voor de zorgsector”. Meco startte in 1976. Sinds 1998 hebben Joran Van Steenkiste en zijn 2 zonen Niek en Jurn de zaak overgenomen.
> www.meconv.be

Related articles

Partners