Gault Millau

Gault Millau Grote Keuken

Organisaties

Vis, maar dan béter: FILÉSIME

Vis, maar dan béter: FILÉSIME

 
Filésime, dat is een nieuwe generatie vis die de volgende garanties biedt:

  • De natuurlijke vorm van de visfilet, zoals de chef verkiest
  • Regelmatig kaliber, zonder graten
  • Gevarieerde recepten
  • Aangepaste grammages i.f.v. de noden
  • Afmetingen compatibel met de GN 1/8-schaaltjes
  • Makkelijke te bereiden en het hele jaar beschikbaar
  • Franse, lokale productie, uit duurzame visserij
Het Filésime-gamma zag het daglicht in maart van dit jaar, met 9 referenties in 120g. Nu wordt het aanbod uitgebreid met 6 producten in 100g en 70g, wat tegemoetkomt aan elke vraag in schoolrestauratie en centrale keukens. Er is keuze uit verschillende recepten: naturel, gepaneerd, meunière, fish’n chips, tex-mex of omhuld met corn flakes.

​Exclusief bij Sysco-Davigel

Zo’n 5 jaar zijn de R&D-teams bezig geweest met het bedenken, samenstellen en finetunen van deze nieuwe technologie van gevormde vis onder lagedruk.
Deze techniek is uniek ter wereld en verkreeg een internationaal patent. Het productie-atelier in Normandië, gespecialiseerd in omhulde vis, is hier dan ook bijzonder trots op. Het Filésime-gamma is eveneens laureaat 2021 van de “Trophées de l’Agroalimentaire” in Normandië.

Duurzame visserij MSC

Traceerbaarheid en lokale productie zijn belangrijker dan ooit. Het het Filésime-gamma biedt:

  • Vis afkomstig van duurzame, MSC-gecertificeerde visserij
  • Een exclusieve, lokaal, Franse product, vervaardigd in ons eigen « Atelier du Goût », volgens het korte keten–principe met één enkele schakel tussen visser en klant.
Ontdek het volledige gamma in de brochure: https://www.davigel.be/pages/news#v-pills-fileNL2020

Related articles

Partners